Kategóriák / Termékek

Gyakran ismételt kérdések

Fizetéssel és szállítással kapcsolatos kérdések

Lehetséges-e utánvétes fizetés?

Webshopunkban elérhető az online bankkártyás fizetés és lehetséges az utánvétes fizetés is. Az utánvétes fizetés díja: 299 Ft

Megrendelésük leadása után néhány pillanattal megjelenik a fizetési felület. Amennyiben az online bankkártyás fizetéssel problémái adódnának a felületen – pl. nem jelenik meg a felület, vagy téves adatokat ütöttek be – keressenek fel minket a cafefrei.webshop@prd-hungary.hu email címen, ahol munkatársaink segítenek a fizetés sikeressé tételében.

Lehetséges-e személyesen elmenni a termékekért vagy valamelyik kávézóba kérni?

A webshopos megrendelések kávéházakban való személyes átvételére jelenleg nincsen lehetőség.

Milyen gyorsan érkezik meg a csomagom?

A kiszállítás napjáról szerződéses partnerünk, a DPD futárszolgálat értesíti Önt a rendelés során megadott elérhetőségein. Amennyiben rendeléséhez a csomagpont vagy csomagautomata szállítási lehetőségét választotta, legfeljebb 5 munkanapon belül, házhozszállítás esetén legfeljebb 7 munkanapon belül kerül sor a megrendelés kiszállítására.

Szeretnék módosítani a kiszállítási adataimon, mit tehetek?

A szállítás időpontjáról, a szállítási címről, esetlegesen az átvételi időpont vagy a szállítási cím módosításról lehetősége van egyeztetni a futárszolgálat által küldött visszaigazoló e-mailben található telefonszámon vagy az ott megadott elektronikus felületen.

Külföldi címre is tudok rendelni?

A Webshopunkban megrendelt termékeket jelenleg csak magyarországi címre tudja szerződött futárpartnerünk kiszállítani.

 

Rendeléssel, elállással kapcsolatos kérdések

Milyen termékek esetén élhetek elállási jogommal?

Amennyiben szemes kávéra vagy csomagolt szálas teára adta le rendelését, úgy a termékek egyedi tulajdonságai miatt - ezek olyan zárt csomagolású termékek, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhetők vissza – a csomag kézhezvételéig illeti Önt meg elállási jog.

Minden egyéb, a Cafe Frei Webshopon vásárolt termék esetén Önt a kézhezvételtől számított 14 napig elállási jog illeti meg, amennyiben a termékeket nem használta, a kapszulás kávék esetében a terméket nem bontotta fel.

Elállását jelezheti e-mailben a rendelésazonosítójának és elállási szándékának megírásával (ebben az esetben kérjük írja meg, mely termékeket szeretné visszaküldeni), vagy szintén e-mailben elküldheti számunkra elállási nyilatkozatunkat, melyek ezen itt tud letölteni.

Az elállásról Általános Szerződési Feltételeinkben talál részletes információt, amelyet ide kattintva érhet el.

Nem azt rendeltem, amit szeretnék, visszaküldeném, mit tegyek?

Amennyiben Ön Visszaküldhető* terméket vásárolt, a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti a terméket a következő címre postai úton vagy futárszolgálattal:

Caffe&Co. Hungary Kft.
Budapest. XI. Bartók Béla út 133-135. 

Kérjük, amennyiben termékeit visszaküldte, jelezze azt számunkra a cafefrei.webshop@prd-hungary.hu email címen, így munkatársunk el tudja kérni Öntől a visszautaláshoz szükséges adatokat.

Felhívjuk figyelmét, hogy utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.

A csomag megérkezése és a termékek bontatlanságának és használatlanságának ellenőrzése után jóváhagyjuk visszáruját és a beérkezést követő 14 naptári napon belül visszautaljuk a termékek árát számlaszámára.

*Termékeink oldalán le tudja ellenőrizni, hogy a megrendelt termék Visszaküldhető vagy Nem Visszaküldhető. Nem Visszaküldhető termékek a következők: szemes kávék és csomagolt, szálas teák. Amennyiben szemes kávéra vagy csomagolt szálas teára adta le rendelését, úgy a termékek egyedi tulajdonságai miatt - ezek olyan zárt csomagolású termékek, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhetők vissza – a csomag kézhezvételéig illeti Önt meg elállási jog.

 

További gyakran felmerülő kérdések

 

Hivatalos megkereséssel kihez fordulhatok?

Kérjük küldje el megkeresését a cafefrei.webshop@prd-hungary.hu email címre, és webshopos munkatársaink továbbítják azt az illetékes szekciónk.

 

Nem találta meg kérdésre a választ? Vegye fel velünk a kapcsolatot a cafefrei.webshop@prd-hungary.hu email címen!